Dom > О нама

Наша историја

. Пинзе Из текстила ЦО саграђена је 2012. године, ми смо увек били посвећен истраживању и развоју производње полиуретанске пене серије производа: У-облика меморијске пене врат јастук, путовања јастук, масажу јастука, вратити јастук и тако он.Оур производи се извозе у југоисточној Азији, Америци, Европи и другим земљама света.

Наша фабрика

Декинг Пинзе Хометектилес Цо, је произвођач специјализован за производњу меморијске пене производа у Кини. Пинзе, који се налази у Декинг Хузхоу, само 45 минута вожње до Хангжу и два сата до Шангаја аеродрома, као и суседни у луке Шангај и Нингбо порт са логистиком, да има више од 5 година историје у овој области, који квалификује Пинзе богат искусити у поређењу са другим колегама.,

naš производ

Мемори фоам производи, укључујући јастука, леђа јастук, јастук седишта и итд

Примена производа

Хометектилес, путовања, канцеларија, масажа, медицински третман, ауто и сл

naš сертификат

1Пеопле Републике Кине царина увоз и извоз робе декларација крцатељ потврде о регистрацији;

2РЕГИСТРАТИОН СЕРТИФИКАТ ЗА самоиспитивања корпорације;

3Индустри и трговина пословне дозволе;

4.ХРЕАЦХ ИЗВЕШТАЈ;

5.СГС ИЗВЕШТАЈ;

6.ОЕКО-ТАКС100 РЕПОРТ;

7. ТАКС РЕГИСТРАЦИЈА ЦЕРТИФИЦАТЕ

proizvodnja опреме

Пинзе, са својим јаким пословним снаге, увео из иностранства и учествовао у развоју напредне опреме. Само одељење од меморијске пене радионице, било је више од 500 врста различитих калупа и производа. Велики опсег производа, са ИСО, ЦЕ и СГС сертификован, ЦА-117 и 5852 пожара теста прошло, су привукли више купаца из целог света.

proizvodnja тржиште

Наши производи се извозе у целом свету, као што су САД, Русије, Европе, и многим другим земљама, купцима као ТравелБлуе, Атомиц, ТравелРест, и т.д

naš сервис

Посвећено "Квалитет и услуга први, купац пре свега", Пинзе је већ постала лидер у овој области, да наставе квалитетније и веће задовољство купца је вечна циљ Пинзе је. ако сте заинтересовани за наше производе или имате било каквих питања, можете оставити поруку или нас контактирати директно.