Dom > О нама

Зхејианг Хундред Индустриал Цо, доо

изграђен је 2012, увек смо били посвећени истраживању и развоју производње производа од полиуретанске пјене: у облику у облику меморијске пјене, јастук за путовања, јастук за масажу, бацк јастук и тако даље. Наши производи се извозе у југоисточну Азију, Америке, Европе и других земаља свијета.

Наша фабрика

Зхејианг Хундред Индустриал Цо, доо, је произвођач специјализиран за производњу Мемори Фоам Пиллов Продуцтс у Кини. Хундред Индустриал, смештен у Декинг Хузхоу, само 45 минута вожње до Хангџоуа и два сата до аеродрома Шангај, а такође у непосредној близини луке Шангај и Нингбо Порта са логистиком, имамо више од 5 година историје у овој области, која је квалификовала стотину Индустријско богато искуство у поређењу са другим колегама.

Memory Foam Pillow Packing.jpg

Наш производ

Производи за меморијску пјену:

Памучне памучне меморије (јастучића за пјена у облику У-облика , гел пјена за гел памук, јастук за пјена за бебе, јастучница за трудноћу )

Мемори Фоам Бацк Јастук

Памучна јастучница за памћење и ект

Memory Foam pillow sample.jpg

Опрема за производњу

Зхејианг Хундред Индустриал Цо, доо, са својом јаком пословном снагом, уведен је из иностранства и учествовао у развоју напредне опреме. Само је одељење за радионицу за пјена за пјена, било је више од 500 врста различитих калупа и производа. Велики опсег производа, са ИСО, ЦЕ и СГС сертификованим, ЦА-117 и 5852 протупожарним тестом, привукли су све више и више клијената из цијелог свијета.

Memory Foam pillow.jpg

Memory Foam pillow.jpg

Тржиште производње

Наши производи се извозе у читав свет, као што су Сједињене Америчке Државе, Русија, Европа и многе друге земље, купци попут ТравелБлуе, Атомиц, ТравелРест и ецт

8_副本.jpg

Наш сервис

Посвећен "Квалитету и услугама прво, клијенту пре свега", Хундред Индустриал је већ постао лидер у овој области, како би се постигао квалитетнији и задовољство клијената је вечни циљ Хундред Индустриал. Ако сте заинтересовани за наше производе или имате било каква питања, можете оставити поруку или нас директно контактирати.